Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на

...
 Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на
Коментари Харесай

Караянчева: Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България

 _2024 izbori_v013

 

Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на смяната, който ще унищожи България.

 

Такова благопожелание насочи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева в словото си пред симпатизантите на ГЕРБ, посрещнали водача на партията Бойко Борисов в града.

 

" 12 години аз съм народен представител от този район. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, тъй като страната стремително върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим завършек на този вятър на проманата, който ще унищожи България ", сподели в словото си Цвета Караянчева.

 

Караянчева показа листата на ГЕРБ-СДС в района, припомняйки, че ни предстоят шести подред предварителни парламентарни избори.

 

" Те са значими за България. Защо? Защото преди три години се случи нещо, на което в този момент берем плодовете. Преди три години пристигнаха едни хора с искания, че знаят всичко, само че без никакво покритие. Хора, които ни вкараха в кавги, в разнообразни водевилни спектакли, в рецесии - политическа, икономическа, енергийна, бежанска. Но най-голямата рецесия е рецесията на доверието - хората към този момент нямат доверие на институциите, на политиците. Защо? Защото страната излезе отвън нормалността си ", сподели Караянчева пред множеството.

 

И добави, че " тези хора са трансформирали конституцията ", на което стоящият зад нея водач на ГЕРБ Бойко Борисов реагира - " само че ние ги подкрепяхме ". А Караянчева отговори - " Да, в името на страната! " И продължи: " Ние преглътнахме егото си като първа политическа мощ, с цел да може да има успокоение. Това демонстрира огромна зрялост! "

 

В словото си тя направи разбор на ръководството до момента, изреждайки цифри за усвояването на еврофондовете и парите по Плана за възстановяане, като за някои от тях Борисов й подсказваше или я поправяше.

 

" И какво се получи? Те взеха властта за тези девет месеца, с цел да назначат индивида 184 политически съвет, на които раздадоха 8 милиона лв. ДМС - в допълнение материално стимулиране! Тези, които ни обещаваха светли съдбини, се оказаха едни треторазрядни мошеници, да ме прости Господ! И какво се случи? Нищо не се случи! В страната стопираха инфраструктурните планове ", добави Караянчева. И даде образец и с неслучили се планове в Кърджали - околовръстния път, спортната зала и други

 

" Какво би трябвало да създадем? Трябва да покажем, че нямаме време за губене, тъй като страната лети стремително надолу. Нека да създадем 10 000 гласа, с цел да им покажем какъв брой сме мощни ", сподели в умозаключение Цвета Караянчева.

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР